Sjove oplevelser i verdenen

af admin

Storbys ferie, og mange forskellige ting man skal opleve mens man er afsted – sådan var det også da vi var på vores sidste storbysferie. Det var flot at stå oppe på en skyskraber og kigge ud over den store by med de mange lys tændt, og så lige inden det blev helt mørkt.

I samme by, var vi næste dag ude og se på noget der kunne minde om et rensnings anlæg, men som var en lille å gennem byen, hvor der kom frisk vand ud af flere haner der var sat op på rad og række – det var imponerende og meget beroligende at se på, og jeg tro ikke at det fines andre steder end her. Jeg kunne forestille mig, at man i gamle dage anvendte stedet til at vaske tøj i, men det er mere mine egne fantasier en virkeligheden.

Men flot så det ud, og specielt var det – så det måtte jeg da lige have et billede af med hjem, for det ville jeg ikke kunne forklare andre mennesker, hvis der ikke var et billede.

You may also like