Hvad er SEO optimering for en ting?

af admin

Vi vil her forklare dig lidt om: hvad er seo optimering, på en meget banal måde, så hvis du ikke har hørt om det før, så er det her et godt sted at starte for det er så basalt, at alle kan være med her.
Det vil sige, at hvis du vil vide mere om de tekniske termer eller komme mere i dybden om, hvordan man implementerer det i praksis, så er det med at søge mere viden på nettet, for her skal vi ikke nørde det til bunds eller bruge for mange tekniske udtryk.
Det eneste, vi vil sige her, er, at SEO er en forkortelse på engelsk, der står for: Search Engine Optimization, og det kan man så oversætte på dansk til: Søgemaskineoptimering i et enkelt ord.
Disse søgemaskiner er dem, vi har på nettet, og for de flestes vedkommende handler det om Google, og chancen er da også stor for, at du selv bruger Google, når du skal søge efter noget på nettet – måske er det ligefrem din startside på din internetbrowser.

Ikke alle har brug for SEO optimering

SEO er for dem, der vil findes på nettet, og lad os da bare sige, at man ejer en webshop, som man gerne vil have kunder i.
Så laver man løbende SEO optimering for at sikre, at man bliver fundet, når der søges efter en eller noget relevant på Google og de andre søgemaskiner, for her skal man helst rangere blandt de øverste resultater.
Du kan jo spørge dig selv, hvor lang tid du selv bruger på at bladre sider på Google nu om dage, når du skal finde noget; det er nok ret begrænset, hvis du da overhovedet kommer forbi side 1.
Og det er faktisk lidt af en videnskab, hvordan man ender med at komme øverst på Google, og man kan gøre en del såsom at betale sig fra det, og man kan lave SEO, som man også kan få andre til at gøre, og den slags handler blandt andet om, at man får noget personligt indhold på ens hjemmeside, der er skrevet af mennesker.

You may also like