Der er noget der hedder markedsføringloven, som skal sikre os i at vi markedsfører tingene ordentligt – hvad det så end betyder. Jeg gik da ud fra at jeg bare kunne markedsføre mig som jeg ville, men det kan jeg åbenbart ikke. Så hvad er det jeg ikke må indenfor denne markedsføringslov, pas jeg ved det virkelig ikke – og når jeg ikke lige ved det, kan jeg jo gøre som det passer mig, for jeg handler jo i god tro – og ingen kan da forvente at alle kender til denne lovgivning. Jeg syntes helt personligt at der er ved at komme så mange love som jeg skal følge – tænk bare på alle de love der kom med coronaen – aldrig har jeg været så irriteret over en lovgivning, der forhindrede mig i at være mig selv – andre begyndte at bestemme over hvordan jeg skulle behandle min krop, og så er vi langt ude. Så kan man kalde mig en protestant, eller hvad man nu kalder sådan en som mig – der gerne selv vil bestemme over mig selv og min krop uden at der er en lov der siger hvordan. Nå, nu kom vi da lidt væk fra den der marketingslov, som er lidt langt ude i hampen. Nu er jeg sådan indrettet, når der er noget jeg ikke ved, men som jeg gerne vil vide lidt mere om, ja så undersøger jeg sagerne lidt grundigere. Der findes da sikkert nogle kloge mennesker derude, der kan give mig lidt gratis rådgivning i denne lov.

You may also like

Skriv en kommentar