E-smøger og fred

af admin

Nu er det rygende folkefærd et jaget folk, og det kan jeg godt tillade mig at sige som gammel ryger – men om man vil det eller ej, så giver en smøg eller nikotinen i en smøg ro på – der kommer sådan en indre ro, når nikotinen kommer ind i kroppen – nu er det så ikke længere smøger jeg ryger, for jeg blev træt af at stå udenfor og ryge, og ligesom smidt ud af en restaurant fordi man ikke måtte ryge indenfor.

Jeg måtte ty til en færdig pakkeløsning, da jeg valgte at kvitte smøgerne og så gå over til de her e-smøger, men selvom det ikke var rigtige cigaretter, så gav den nikotin der var i min e-smøg mig den samme virkning.

En indre fred og ro i kroppen – som Fredsporten i Japan, jeg ved godt det er en underlig sammenligning, men Fredsporten er jo også et symbol på fred og ro. En fred og ro som man næsten kan finde bare ved at kigge på billedet – selvom min e-smøg kan lidt mere.

You may also like