Er der mon nogen steder man kan købe fodbold pynt, da jeg skal afholde drengenes fodboldafslutning. Der må gerne være flag og andre danske ting, som kan indikere at det er en fodbold fest. Der er jo mange der holder festlige aftener, når der er EM i fodbold, så er der flere og flere der sætter sig sammen og holder en lille fest, samtidig med at de ser kampene på storskærm, har øl og en masse dekorationer. Der er også nogle der maler det danske flag i hovedet, for at vise at de holder med Danmark. Så det er noget i den stil jeg leder efter, Der er jo både piger og drenge der kommer med til afslutningsfesten, så der skal også være noget til dem. ved at man kan få sådanne parykker med glimmer i, og de der, cheerleaderne har i hænderne, de vifter med. Så når det er købt hjem, skal jeg lige have lavet en stor fodbold kage, som de kan få som dessert. Gud ja, en dug skal jeg jo også have, med servietter, så det matcher. Jeg skal også have købet et FIFA spil, som de kan spille på, og konkurrere med hinanden, så får de da lidt sjov ud af det. Regner med at pigerne også kan spille FIFA. Så skal jeg også have en præmie til vinderne, det kunne være en stor pokal. Og alle de andre der også har spillet, kan få en stor slikpose. Så er jeg sikker på at det bliver sjovt.

You may also like

Skriv en kommentar