Gødning

af admin

Har du en have og trænger den til en hjælpende hånd? Så har du højst sandsynligt brugt gødning førhen, velvidende om at det ikke altid er lige godt for miljøet. Men det kan være sidste udvej for at holde haven grøn og flot. Denne problematik behøver du dog ikke at bekymre dig om mere, eftersom du nu kan købe en økologisk gødning! På den måde kan du stadig holde din have flot, og have god samvittighed overfor miljøet og dyrelivet i din have. Almindelig gødning kan ofte være fyldt med kemi der ikke gavner den naturlige flora i din have, og derfor bør du læse mere om økologisk gødning.

Hvad er økologisk gødning?

Økologisk gødning bliver også omtalt ‘naturlig havepleje’. Med organisk gødning sikrer du at din have har et miljø der styrker mikrolivet i jorden, som gør at biller og insekter trives og rent faktisk er i jorden – det er noget din have har super godt af. På den måde sætter du gang i den naturlige udvikling i din have. Helt konkret vil dine blomster trives og give planterne flotte blade og smukke farver.

Du finde en økologisk gødning ved at klikke her: Grogreen

Inden du bruger gødning (også den økologiske) så skal du læse anvisningerne grundigt inden. Her vil der ofte være en vejledning ift. hvor meget gødning du skal bruge; ikke alle planter har brug for den samme mængde.

Du kan let bestille gødningen hjem, så du hurtigt kan komme i gang med din bæredygtige have, som de fleste nok vil misunde.

You may also like

Skriv en kommentar