Design efterskole i Jylland

af admin

Er man en af de kreative unge mennesker der er træt af at gå i den almindelige skole, og som har lyst og mod på at der skal ske noget nyt og mere spændende med ligestillede, så er det en mulighed med et efterskoleophold på en efterskole i Jylland – efterskoler i Jylland er der en del af, men hver efterskole udbyder specielle fag, som man kan vælge ud fra interesseområder. Det er også disse interesseområder der ofte får den unge til at vælge netop den specielle efterskole de nu engang vælger. Et efterskoleophold behøver ikke være lige i nærheden af hvor man bor, og mange gange er en efterskole i jylland at foretrække hvis man bor på Sjælland, for så kommer man lidt væk fra det hele. Selvom man vælger en kreativ efterskole som Højer design efterskole i Jylland, så er der ikke mindre end 12 linjefag, som man kan gå til eksamen i.

Man kan søge på “efterskole Jylland” hvis man er der hvor man gerne vil på efterskole, det man lige skal være ops på, er om der er de obligatoriske boglige fag, der gør at de unge mennesker kan få Folkeskolens 9 og 10 klasses afgangseksamen, så de unge har et godt ståsted efter endt efterskoleophold.
Højer Design efterskole, er ikke bare inden for det kreative, man kan for eksempel også have E-sport som linjefag, med for eksempel Counter Strike, som mange gamere kender alt til. Det gode er at man kan skifte linjefag undervejs, hvis man er havnet på en forkert linje, og det kan nemt ske når først man begynder at arbejde med linjefaget.
Jeg har rigtig gode erfaringer med at unge mennesker kommer på efterskole, og de får knyttet sociale bånd der varer hele livet igennem – selv dem der har lidt svært ved de boglige fag, kommer som regel ud med en afsluttende eksamen, som de normalt ikke ville have klaret ved den almindelige folkeskole – så der er mange gode ting ved en efterskole.

You may also like