Bæredygtig modellervoks fra AILEFO

af admin

Det er en kendt faktor at kreativitet udvikler børns hjerner, og er en slags terapi for voksne – så derfor har jeg altid haft modellervoks hjemme, enten til mig selv eller til når mine børnebørn lige kom forbi. Nu arbejder jeg selv i en børnehave, og ved hvor stor glæde børn har af at lege med modellervoks og andre kreative udfoldelsesmuligheder. For mig er modellervoks blevet min niche, jeg syntes nemlig selv, at det er sjovt at sidde der og lave alle mulige forskellige figurer ud af modellervoks. I børnehaven og hjemme hos mig, bruger vi den økologiske modellervoks fra AILEFO – ikke bare er den økonomisk, men den er også lavet af naturlige økologiske planteolier, der er nænsomme og plejende for hænderne.

Ailefo.dk stort udvalg i modellervoks

Jeg er helt vild med ailefo.dk hjemmesiden eller rettere deres udvalg i modellervoks – ikke bare er deres modellervoks nemme at arbejde med, bløde og lækre – men man kan også efter man har lavet en sød figur som man vil beholde som minde, tørre den i ovnen, og bagefter lige male og glasere den – det kan man nemlig ikke med de almindelige modellervoks, som man kan købe alle mulige steder. Jeg er så glad for at jeg blev introduceret til deres hjemmeside, ikke bare kvag mit job, men også til mit hjemmeforbrug. AILEFO har også andet bæredygtigt kreativt legetøj, og jeg er sikker på at der er mange børne institutioner der handler hos dem, netop fordi deres kreative legetøj vækker børnenes kreative sider som de ikke vidste at de havde.

You may also like

Skriv en kommentar